Voor eerlijk en transparant financieel advies.

Werkwijze

Wij werken altijd volgens een vaste structuur. Dat zorgt ervoor dat we ieder advies dat we geven even zorgvuldig is samengesteld.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

We vinden het erg belangrijk om elkaar eerst te leren kennen voordat we met elkaar in zee gaan. Daarom kun je altijd kosteloos en geheel vrijblijvend bij ons komen kennismaken. Wij nemen de kosten van dit gesprek voor onze rekening. In dit gesprek bespreken we elkaars verwachtingen en kijken we of we met elkaar aan de slag kunnen. We vinden namelijk vervelend als je onnodige kosten zou maken of onnodig veel tijd kwijt bent aan iets dat niet realiseren valt. Omdat we als Transparant Financieel Advies zo open mogelijk willen zijn, leggen we in dit gesprek ook uit hoe we onze prijs opbouwen.

Rapport

Als we besluiten om samen verder te gaan, hebben we aantal belangrijke stukken van je nodig. Daar gaan wij vervolgens mee aan de slag. We bekijken de stukken en maken vervolgens een mooi en kloppend rapport over je situatie. Dit rapport wordt vervolgens met jou besproken.

Advies

Naar aanleiding van het rapport en het daaropvolgende gesprek formuleren we een advies dat helemaal is gespecificeerd op jouw situatie. Natuurlijk wordt dat advies vervolgens met jou besproken. Ga je ermee akkoord? Dan voeren we het advies natuurlijk ook direct voor je uit. Dat betekent dat we offertes gaan aanvragen, een taxatierapport laten maken en een koopakte opstellen. Deze stap sluiten we af door te tekenen bij de notaris waarmee alles officieel wordt gemaakt!

Beheren

Maar daarmee is het helemaal nog niet afgelopen. Want zoals je wellicht weet, loopt een hypotheek 30 jaar. In die periode verandert er ontzettend veel. Daarom beheren we ook graag je hypotheek. Dat betekent dat we af en toe samen kijken of er veranderingen zijn en of alles nog past zoals we het besproken hebben. We kunnen namelijk altijd bijsturen in jouw voordeel.

Hypotheekadvies

Advies schadeverzekering

Advies krediet

Vraag gerust

Adresgegevens
Burgemeester Jansenlaan 57
3331 HD Zwijndrecht

Contact
email: info@trfa.nl
tel: 078-612 01 04

home
over ons
diensten
werkwijze
contact

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel vvia email